Helder

Aanbod

Optimaal inzetbaar bij:

– Organisaties slimmer, simpeler en marktgerichter maken;
– Organisaties financieel fit maken (forecasting, budgetten en rapportages);
– Kwartiermaker voor nieuwe activiteiten;
– Branding, design- en communicatiemanagement;

Reacties

Aljoscha Wassenaar
Secretaris bestuur Stichting Jens van Daele | Burning Bridges
Cultureel adviseur VSB Fonds
Na een roerige periode is Arie van Rijn aangesteld als zakelijk leider bij het moderne dansgezelschap Jens van Daele’s Burning Bridges. In eerste instantie om orde op zaken te stellen. Arie trof een uitdaging aan nadat de stichting op zakelijk terrein was verwaarloosd en ook behoefte had aan interne sturing. Deze uitdaging heeft hij met verve aangepakt, als gevolg waarvan de organisatie thans weer stevig op de benen staat en naar de toekomst kan kijken. Arie zich het metier van de danswereld snel eigen gemaakt. Ook binnen de organisatie heeft hij het vertrouwen gewonnen en sturing kunnen geven, waarbij zijn daadkrachtig optreden en optimistisch karakter hebben geholpen. Ik heb Arie leren kennen als  een trouwe doorzetter die stevig is waar het moet maar ook mee kan buigen als de situatie daarom vraagt. Ik zie uit naar een nog lange en plezierige samenwerking.

Michiel Malotaux
Gartner
Arie van Rijn heeft altijd snel door wat de essentie is. Hij weet de visie en gedachten van klanten op RVB-niveau snel en helder weer te geven en naar de organisatie en haar klanten te communiceren. Hij weet mensen te mobiliseren en helpt bedrijven door middel van een creatieve aanpak aan een uitstekende basis voor verander- of innovatietrajecten.

Sander Bekkers
Prisma Woordenboeken
Arie van Rijn is duidelijk en zeer resultaat gericht. Opvallend is zijn snelle intuïtieve benadering waarmee hij direct een feilloos oordeel heeft over de problemen van een organisatie. Hij denkt goed na over de mogelijkheden en kansen en en kan bij de implementatie het enthousiasme terugbrengen in het team.

Henriette van Eeghen
Impact Matters
Arie zet zijn kennis en ervaring opgedaan bij grote ‘corporates’ op het gebied van branding (strategische) communicatie en creativiteit in voor Impact Matters en onze goede doelen. Hij weet snel tot de kern te komen, vertaald onze wensen in woord en beeld en is razend snel. Een feest om met hem samen te werken.

Rob van Dongen
NS International
Arie van Rijn is een toegewijde professional met jarenlange ervaring. Juist deze ervaring komt hem goed van pas. Hij komt snel tot de kern van de zaak, is analytisch scherp en weet met zijn no-nonsense aanpak snel tot resultaten te komen. Arie is in staat om noodzakelijke strategische veranderingen snel door te voeren. Helder en duidelijk! Verder is Arie gewoon een gezellige vent, een levensgenieter. Dat past hem.

Margriet van der Laan
Hyperion Lyceum
Je bent ontzettend sociaal, kan de rust goed bewaren, ziet veel mogelijkheden, stelt mensen snel op hun gemak, houdt je woord, zegt wat je wel en wat je niet gaat/kunt/wil doen, kan richting geven aan een project, voelt aan waar het heen moet en wat er nodig is. En. Je zorgt er dan ook voor dat dat gaat lukken!

Matilde Newman
Ympact 020
Arie van Rijn is een optimistische, kritisch denker met een open-minded houding. Door zijn vraaggerichte werkstructuur neemt hij je snel en makkelijk mee in het organisatieproces. Hij legt zonder moeite de vinger op de zere plek, weet zwakke plekken feilloos te definiëren en biedt oplossingen aan door middel van de juiste vragen te stellen. Daarnaast is hij complimenteus, zet mensen in hun kracht door te wijzen op hun sterke kanten en geeft advies voor de zwakke kanten. Een hele fijne samenwerking waarbij hij niet moeilijk doet over wat extra moeite, inspanning of tijd. En…het is altijd even gezellig met hem!

Martin Poorthuis
Accenture
Arie heeft ons geweldig geholpen van ons het opzetten, structureren en professionaliseren van onze marketingactiviteiten. Eerst onder Andersen Consulting en later accenture. Arie is een echte professional met veel ervaring en kennis op corporate niveau. Hij werkt gestructureerd, kan goed overtuigen, maakt zaken op creatieve wijze eenvoudig en overzichtelijk. En is bovendien erg leuk om mee te werken;-).

Hinke de Vries
Swan Fan Makkum
Jij hebt een sterke intuïtie om aan te voelen in welke fase een bedrijf op een bepaald moment verkeert. Je kunt de stukjes van de bedrijfspuzzel op zijn plaats laten vallen. Een flow op gang brengen. Stroperigheid uit de weg nemen. Jij hebt oog voor talenten en waarden. Om van daaruit iets neer te zetten. Het helder onder woorden brengen. Mensen inspireren. Om vervolgens de zaak met daadkracht (en de benodigde hulp) uit de grond te trekken.

Er komt een proces op gang brengen dat de organisatie beïnvloedt – sterk en puur maakt. Simpele en logische keuzes door een heldere visie – weten waar je voor staat.

Wakker is een woord dat goed bij je past.

Jan Vos
Natuurmonumenten
Arie van Rijn is een toegewijde professional die resultaatgericht en klantvriendelijk werkt. Hij is in staat om situaties snel te beoordelen en creëert met zijn initiatieven, passie en kennis draagvlak om projecten van de grond te tillen. De samenwerking met hem is in de periode dat ik voor Natuurmonumenten nieuwe projecten ontwikkelde uitstekend verlopen. Bij twijfel: doen!

Henk Tromp
Move Mobility
Arie is voor mij een ervaren klankbord die helpt mijn persoonlijke bakens te verzetten bij de groei – en alles wat dit met zich meebrengt – van ons bedrijf.